Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsü (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Nis 2009
Mesajlar
3,801
Tepki puanı
16
Puanları
38
Yaş
40
allah razı olsun ama olmaz kadir gecesi ben kapanmak istiyorum. ölüm her saniye olabilir ama ne yapayım işte ben küçülüğümden beri hep derdim kapanırsam kadir gecesi kapanmak isterim rabbim inşallah kısmet eder.d ualarınızda beni de unutmassanız sevinirim.Annem kapanmamı istemiyor hatta baş örtülülere kırıcı laflar söylüyo bazen üzülüyorum ona dua edin anneme olurmu.

Allah c.c yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim. ama ben şaşırıyorum annen kapanmanı neden istemiyorkii..
böyle şeyleri duydukça şaşırıyorum neden ya bir anne evladınız dogru yola gitmesini istemezki. açık oldugunda çok mu iyi imişkide annen istemiyor. allah hidayet nasip etsin annene ne diyim kardeşim. bende kapandım ama çok şükür benim ailem birşey söylemedi. ne söyleyebilirki dogru olanı yaptım ben. inşallah kardeşim sende kapanırsın kadir gecesinde. ve hiçbir zorlukla karşılaşmazsın inşallah..
ben öyle çok büyük bir zorlukla karşılaşmadım çok şükür. çevrede bir iki kişi birşeyler söylemeye çalıştı, duymamazlıktan geldim. ben kendim isteyerek kapandım. vede pişman degilim hiçbir zamanda olmayacagım. inşalah sizlerde kapanırsınız bu huzuru hissedersiniz dedim. sustum..
allaha emanet ol kardeşim..
hakkında hayırlı olan olsun inşallah en kısa zamanda..
 

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Şub 2011
Mesajlar
103
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
ain allah razı olsun senden rabbim seninde yar ve yardımcın olsun
 

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Şub 2011
Mesajlar
103
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
arkadaşlar canım çok acıyo kapalıları gördüğümde canımdan bir parça gidiyo sanki bende o duyguları tatmak istiyorum inşallah kapanıcam bende dualarınızı bekliyorum allah razı olsun hepinizden
 
T

tevbekarım

Allah'ın bi emrini yerine getirmek için böylesine yanıp tutuşmak nede güzel...tebrik ederim kardeşim Allah celle celaluhu yar ve yardımcınız olsun.örtülü olmak Rabbimin rızası için örtülü olmanın tadını açıkken giydiğimiz dünyanın en güzel elbisesi bile vermiyor.düşünsenize evinizden çıkacağınız zaman Hak Teala için giyineceksiniz bu ne büyük devlet!!!ne büyük saadet anlatılamaz bi duygu. bizlere bunu nasip eden ALLAH a binlerce kere şükürler olsun.isteyen tüm kardeşlerimizede Rabbim yardım etsin inşallah.
 

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Tem 2007
Mesajlar
4,279
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
57
Konum
Bursa
Selamun Aleykum Kardeşim,
İnş. Yüce Rabbim nasibetsin.Ailene hidayet ve merhamet versin.Bildiğim kadarıyla,dinimizin emrettiği şekilde yaşamamız konusunda eğer ailemiz sorun çıkarıyorsa,bu konu da onlara itaat etmememiz caiz. Canım,bu benim bildiğim,yanlış yönlendirmiş olmayım,bilgisi olan kardeşlerim muhakkak bilgileri paylaşmış yada paylaşacaklardır.Allah yar ve yardımcın olsun,Razı olduğu kullardan eylesin inş.
Selam ve dua ile
 

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Şub 2011
Mesajlar
103
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin.Canım yanıyo neden benim ailem karşı ki
 

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 May 2007
Mesajlar
1,974
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
16
Konum
½ $@K@RY@'dannn:D *1984*
esmersevda
;sözünü ettiğin KADİR GECESİ geçmiş.hayırlı haberlerin kısa zamanda buradan bizlere paylaşımınla ulaşır inşallah,

selam ve baki dualarımla
 

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Kas 2011
Mesajlar
337
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
allah bas örtümü basımdan eksik etmesn inşş
 

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Mar 2012
Mesajlar
834
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
SUBHANALLAH! millet kızım kapansa oğlum namaza başlasa der sizin ailenizin derdi nedir yahu kardeş? ama size şunu söyliyeyim Allah.a itaatte kula itaat yoktur..aileniz size namazda kılma dese oruçta tutma dese kapanmıncan da dese onlara itaat etmemeniz gerkir çünkü Allahu zülcelalin farzlarıdır bunlar..rabbim kolaylık versin çok zor durum..
 

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
720
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
37
Allah hepinizin yardimcisi olsun kardeslerim Rabbim kalbinizden gecenleri size nasip etsin insallah dua ile...
 

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 May 2012
Mesajlar
2,150
Tepki puanı
6
Puanları
0
Yaş
23
Ailem bu yaşta kapanmamı istemiyor ama ben kapanacağım birkaç gün sonra :)
 

kırmızıgüller28

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
15
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
selam kardeşim imtihanın büyük onlar istemesede sen kapan çünkü Allah emrediyor, ailen senin gibi kızları olduğu için gurur duymalı!İnşaallah kapanmışsındır bunu yazalı iki sene olmuş galiba kardeşim,inşaallah, bende Adana'dayım...Esselamünaleyküm
 

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Kas 2006
Mesajlar
735
Tepki puanı
1
Puanları
0
Selamün aleyküm Muhterem hanım kardeşlerim. Mesajlarınıza bakılırsa hep genç olduğunuzu zannediyorum.Bu sevindiricidir.Diyeceğim o ki:

Sizlerin, geleceğin mücahideleri olmanızı yüce Alla'tan can-ı gönülden arzuluyorum.Ancak, ne yazıktır ki son zamanlarda bu tesettürle ilgili bir takım olumsuz manzaralarla karşılaşıyoruz.Burada bunları anlatacak değilim.Sadece bilinçaltına girmeniz için sizlere bir tavsiyem olacaktır.Şöyle ki:

Sokaklarda, işyerlerinde, parklarda, alışveriş yerlerinde, hülasa her yerde (af edersiniz ama, bunu söylemeye mecburum) "üstü şişhane altı tophane" gibi, sözde tesettüre büründüklerini zanneden genç hanımlara acizane bir uyarımdır.Eğer sizler bu şekilde giyiniyorsanız boşuna giyinmiş oluyorsunuz.Allah'ın rızası olmayan bir tesettürde hayır yoktur.

Burada reklamını verecek değilim ama bu hususta sizlerin ceplerinizi yoklayan sözde tesettür firma veya mağazaları iyice sayılarını artırmışlardır.Bunlar farz olanı değil tarz olanı piyasaya sürüyorlar ki galiba sizler bunun farkında değilsiniz gibi..Oysa bu tarz giyimler bir hadis-i şerife göre "giyinik ama çıplak" olarak nitelenmektedir.Böyle bir giyim ise haramdır.Rabbimiz bundan asla razı değildir.Eğer sizler böyle tesettür modasına uyuyorsanız benim size bir şey diyeceğim olmaz.Maksadım sizleri uyarmaktır.

Giyinik ama çıplak olmak Allah'ın gazabını celbetmektedir. Allah katında tesettür aslında çarşafdır.Biliyorum, bu tesettür sizlerin nefsinize çok ağır gelecek ama asıl Allah'ın razı olduğu bu çarşaf tesettürüdür.Manto, pardesü gibi giyimler ise Fransız mamülleridir.Bu gâvurlar, müslümanların paralarını sırf kendi menfaatlerini gözetmek için böyle bir giyimi icat etmişlerdir.Eğer sizler manto veya pardesü giymeye mecbur olursanız hem uzun ve vücüdünuza bol olanları tercih ediniz ki, hiç olmasa bu da iyidir.Onun içindir ki sizler modaya uygun değil,Allah'ın rızasına uygun olanları tercih ediniz.

Konumuz başörtüsü idi ama tesettürle alakalı olduğu için, bunun yanı sıra vücüdunuzun şekillerini namahrem erkeklere göstermemeye gayret ediniz.Birde evden dışarı çıkar çıkmaz vakur bir şekilde yola koyulunuz.Unutmayınız ki sokağa çıkarken, Allah'ın rızasına uygun olmayan hal ve tavırlar, bir de tesettürler sizleri cennete götüremez.Ve yine unutmayınız ki, sizlerin yaptıklarınızı gözeten; KİRAMEN KÂTİBİN MELEKLERİ HER YAPTIKLARINIZI KAYDEDİYORLAR.ONA GÖRE HAYATINIZA YÖN VERİNİZ.

Şimdilik diyeceklerim bu kadardır.Sürç-i lisan ettim ise af ola!...
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt